OM OSS

Ny logo og nettside

I oktober 2013 lanserte Plastinvent nye nettsider. Vi er stolte over å vise frem vår nye logo og grafiske profil. Dette er en identitetsutviklingsprosess som har vært planlagt, og jobbet med over lengre tid. Prosessen føyer seg inn i rekken av de målsettinger vi har gjennomført for å satse på ”Løsninger for fremtiden”.

Plastinvent AS har røtter tilbake til 1986 og var da etablert ved Alversund i Lindås kommune. Økende oppdragsmengde og satsning på mer moderne og effektive produksjonsmetoder fra 2005 aktualiserte etter hvert behov for nye industrilokaler. Valget falt i 2009 på Olsvollstranda Industriområde i Radøy kommune. Parallelt med byggeperioden på Olsvollstranda hadde Plastinvent full drift i selskapet ved Alversund.

 

Eierskap og Gaselle 2008 og 2013

Selskapet eies av Stian Haukeland og hans samboer Tone Merete Knarvik gjennom selskapet Haukeland Invest AS. Samboerparet har drevet, og utviklet, selskapet siden 2005 og ble allerede i 2008 utnevnt som Gasellebedrift. Utnevnelsen fikk de også tildelt i 2013. Det er altså ikke uten grunn at Plastinvent i dag har den høyeste kredittverdigheten i AAA-Kredittrating. Fra Stian og Tone overtok bedriften, og frem til i dag, har deres bedriftsfilosofi vært å skape en fremtidsrettet bedrift med en solid og ryddig økonomi. Helt fra starten av eierskapet, har selskapet hatt en og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter i Norge med omsetning på over 1 million kroner, er det kun ca. 5 % som får betegnelsen Gaselle hvert år.

Større produksjons- og lagerkapasitet 

I 2010 ble hele selskapet, med produksjon og administrasjon, flyttet til Olsvollstranda Industriområde. Både produksjons- og lagerkapasitet kunne økes i våre nye og moderne lokaler.

Vi har i dag høyeffektive varmeovner for rotasjonsstøpning av krevende industrielle produkter, samt cnc maskiner for plastmaskinering og bearbeiding. Vi støper, bearbeider og sveiser alle typer plast i våre lokaler. 

Siden starten har vår erfaring og kunnskap gitt våre kunder trygghet og kvalitet på grunn av vår tradisjon for å satse på kompetanse og utvikling. Det har stor grad skjedd i samarbeid med kunder og partnere. I tillegg til å levere standard produkter, tar vi også på oss å spesialdesigne og produsere produkter som oppfyller de spesifikasjoner og krav den enkelte kunder forventer for å kunne yte maksimalt. 

Visjon 

Vår visjon er å bli den ledende norske produsent av rotasjonsstøpte produkter og plastbearbeiding.