Vinner av konkurranse på Dra til Sjøs 2018 er kåret

Vinner av konkurransen vi hadde på Dra til Sjøs messen 2018 er

Glesvær Rorbu

Vinneren hadde gjettet 784g.

Riktig svar var 789g

 

Vi gratulerer så masse.


Vinner av konkurranse på Nor-Fishing 2016 er kåret

Vinner av premien på gavekort fra XXL pålydende kr 3000,- fra konkurransen vi hadde på Nor-fishing 2016 er

Olaf By fra Bosberg / Aqua Pharma.

 

Vi gratulerer så masse.


Nor-Fishing 2016

Velkommen innom oss på Norfishing 2016. Dere finner oss på stand A2-620

16. – 19. august 2016


ISO Sertifisert

 

Vårt kvalitetssystem er godkjent av Norsk Akkreditering som benytter standarden NS-EN ISO 9001:2008 som grunnlag for sin godkjennelse.

 Trykk her for å se sertifikatet.

Trykk her for å lese policyen vår.


Erstattar stål med plast

Ved å utvikla kostnadseffektive løysingar produsert i plast i staden for stål satsar Plastinvent AS mot offshoremarknaden.

Korrosjon er ofte ei utfordring innan offshore, eit problem vi kan løysa med våre plastprodukt, seier dagleg leiar Stian Haukeland i Plastinvent AS.

LES HELE ARTIKKELEN HER

 


Vi vil forandre oljen med plast

 

Vi i Plastinvent AS vil erstatte metall med plast i oljeindustrien. Les mer om tankene og visjonene våres i artikkelen fra Strilen torsdag 8. mai.

Plast er det mest voksende materialet i dag. For offshoreanlegg er plast veldig interessant innen mange ledd. Vi ønsker å utvikle løsninger for fremtiden. I samarbeid med SAIV har vi utviklet en havgående bøye som blir brukt til å ta målinger av vannkvalitet, oksygeninnhold og mer til.  ( Les mer om SAIV bøyen her )
Vi har også produsert en ny type "protector" i plast til borerør i oljeindustrien. Den er lettere, men samtidig veldig sterk.  Med protector har vi vist at plast også går an.


LES HELE ARTIKKELEN HER


Går saman om å nå botn


RADØY: –Med dette samarbeidet kan vi gå samla inn mot større kundar i subsea-marknaden, seier Lasse Ståløy,
dagleg leiar i Radøygruppen.

Artikkelen kan leses i Avisa Nordhordland her.


Brannøvelse på Plastinvent


Sammen med brannvernet laget vi tirsdag kveld til en realistisk øvelse på hendelser som kan oppstå i vår produksjonslokale.Vi gjør dette for å styrke oss som produksjonsbedrift inn mot HMS-arbeidet vårt. 

Alle var til stede fra alarmen gikk til markørene var reddet ut. Vi filmet hele øvingen live, og har brukt videoene i etterkant til å evaluere hva som skjer. Vi anbefaler flere å være med på en slik øvelse. Det var lærerikt og realistisk når brannbilene kom hylende inn med sirene og blålys.

Artikkelen i Nordhordaland kan leses her

 


Gaselle bedrift 2013

 

Vi i Plastinvent AS er stolte av å kunne presentere oss selv som "Gaselle-bedrift" i 2013. 
Plastinvent AS får nå for andre gang utmerkelsen "Gaselle-bedrift"

Gaseller er Dagens Næringslivs årlige, prestisjefylte utmerkelse av bedrifter som opplever betydelig vekst.

Gaselle (bedrift) i Norge er en kåring gjort av avisen Dagens Næringsliv for norske bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter med omsetning over 1 million kroner er det kun ca. 5% som får denne betegnelsen hvert år. Begrepet Gasellebedrift ble skapt av den amerikanske forskeren David Birch. Allerede på 80-tallet viste han at det er små raskt voksende bedrifter som skaper mest arbeidsplasser, til forskjell fra økonomiske elefanter som alltid må effektivisere og ofte reduserer sysselsettingen. Flere andre land, blant annet Sverige og Danmark, kårer årlig Gasellebedrifter med tilsvarende kriterier som i Norge. 

Gasellebedrifter må ha: 
 

- Levert godkjente regnskaper. 
- Minst doblet omsetningen over fire år. 
- Omsetning på over én million kroner første år. 
- Positivt samlet driftsresultat. 
- Unngått negativ vekst. 
- Vært aksjeselskap. 

 

Vi vil gjerne rette en stor takk til våre gode kunder og samarbeidspartnere. Vi lover å stå på videre.

Lanseringsfest av ny profil


Lanseringsfes fredag 4.oktober


Kunder, leverandører, venner og familie samlet rundt bordet for å sprette Plastinvents lanseringskake i forbindelse med offentliggjøring av ny logo og visuell profil.

Bilde 1- Fra venstre bak: Karen, Emilie, Mikal og Kristine         Bilde 2 - Kunder, leverandører, ansatte, venner og familie.

 

 


Lansering av ny logo og identitet


I oktober 2013 lanseres Plastinvent med nye nettsider. 
Vi er stolte over å vise frem vår nye logo og grafiske profil.
Dette er en identitetsutviklingsprosess som har vært jobbet med,
og planlagt, over lengre tid og føyer seg inn i rekken av de målsettinger
vi har gjennomført for å satse på
”Løsninger for fremtiden”

 Plastinvents nye slagord er: Løsninger for fremtiden. Betydningen er lagt inn i verdidefinisjon i logoen. Bevegelsen i logoen har en roterende og samlende effekt. Logoen samler bedriftens verdier, identitet og filosofi inn i fremtiden.

Fra gammelt av har rotasjon en symbolverdi som sier noe om uendelighet og gjenfødelse. Det er beskrivende for Plastinvent at f. eks teknisk produksjonsutstyr videreutvikles med nye komponenter. Sertifisert fagpersonell tester, justerer og kvalitets sikrer før det oppgraderte produksjonsutstyret igjen anvendes i den daglige drift. Formål med prosessen er å produsere mer effektivt og til forbedret kvalitet for å møte krav i et konkurranseutsatt marked.

Ny logo og visuell profil viser en bedrift som er fremtidsrettet samtidig som den ivaretar etablerte verdier og grunnleggende prinsipper for en trygg og stabil drift i selskapet.

Rotasjonsbevegelsen er uendelig. Hos Plastinvent jobbes det kontinuerlig med måloppnåelse. Suksess i driften har gjort at stadig nye mål settes. Her er det høyt tempo, trivsel og utvikling som er i fokus. Selskapet har i dag en administrasjon og stab som gjør at de raskt kan tilpasse produksjon og metoder til sine prefererte kundesegment innen industri og privatmarkedet.


Syrekar i PE 20m langt til Jakta Metal AS.

Spesial laget Syrekar til Jakta Metal AS.


Multicam 7000 Series CNC Router


Designet for dagens konkurranseutsatte produksjonsmiljø. Plastinvent har en Multicam 7000 Series CNC Router som tilbyr den ultimate kvalitet innen high performenc  CNC maskinering  i de fleste  plasttyper.

Vi maskinerer i format 2000 x 4000.
Multicam 7000 Series CNC Router er designet for dagens konkurranseutsatte produksjonsmiljø.
Vi tar maskineringsoppdrag og maskinen er bemannet av kvalifisert cnc personell. 


Kompostbinge

 Omtrent en tredel av alt avfall husholdninger i Norge produserer er organisk avfall, som stort sett kan bli plantejord. Når man komposterer avfall legger man til rette for at naturens egen nedbrytingsprosess skjer så effektivt som mulig. Nedbryting skjer ved hjelp av bakterier og sopp, og disse trives best under høyere temperaturer enn det som er vanlig utetemperatur.


Gaselle bedriftSelskapet eies av Stian Haukeland og hans samboer Tone Merete Knarvik gjennom selskapet Haukeland Invest AS. Samboerparet har drevet, og utviklet, selskapet siden 2005 og ble allerede i 2008 utnevnt som Gasellebedrift.

Det er altså ikke uten grunn at Plastinvent i dag har den høyeste kredittverdigheten i AAA-Kredittrating. Fra Stian og Tone overtok bedriften, og frem til i dag, har deres bedriftsfilosofi vært å skape en fremtidsrettet bedrift med en solid og ryddig økonomi. Helt fra starten av eierskapet, har selskapet hatt en og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter i Norge med omsetning på over 1 million kroner, er det kun ca. 5 % som får betegnelsen Gaselle hvert år.
Dette selskapet er blandt 4811 norske bedrifter som kan kalle seg "Gaselle-bedrift" i 2008.

For å komme på DNs Gaselleliste, basert på tall fra Dun & Bradstreet, må bedriften de siste fire år ha:

- Levert godkjente regnskaper 
- Minst doblet omsetningen etter fire år
- Positivt samlet driftresultat.
- Omsetting på minst 1 million kroner første år.
- Omsetningsvekst hvert år
- Unngått negativt vekst
- Være aksjeselskap


 


« Tilbake